ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ!

IMAG0095_601x360

Πραγματοποιήθηκε ψες στο Σωματείο μας η επίσημη παρουσίαση του Διευθυντή Ακαδημιών του τμήματος Futsal Χρυσόστομου Χρυσοστόμου, αλλά και των Διευθυντών Ακαδημιών όλων των τμημάτων ενώπιων των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο Υπεύθυνος Ακαδημιών του Σωματείου μας Μάριος Αντωνίου καλωσόρισε τους δημοσιογράφους και τους ανέλυσε το σκεπτικό του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου για τη δημιουργία των Ακαδημιών. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος Χάρης Φιλίππου ευχαρίστησε τα Μέσα για την ανταπόκριση που είχαν στην πρόσκλησή μας και τόνισε ότι η δημιουργία ακαδημιών ήταν επιτακτική ανάγκη αφού με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε, ως Σωματείο, βγάζοντας δικούς μας αθλητές.

Ο Μάριος Αντωνίου καλωσόρισε τον Χρυσοστόμου στην οικογένεια του ΕΘΝΙΚΟΥ σημειώνοντας ότι η επιλογή πρόσληψής του ήταν η καλύτερη δυνατή και μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον του τμήματος. Ο Χρυσοστόμου με τη σειρά του ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Σωματείου για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και υπογράμμισε ότι με την δημιουργία ακαδημιών από τον ΕΘΝΙΚΟ εκπληρώνεται και ένα δικό του όνειρο να δουλέψει με μικρά παιδιά και να τους μεταδώσει τι γνώσεις του για το άθλημα. Σημείωσε επίσης ότι αυτό που κάνει ο ΕΘΝΙΚΟΣ είναι κάτι το οποίο πολύ λίγα Σωματεία κάνουν παγκύπρια και δήλωσε έτοιμος για σκληρή δουλειά. Τέλος έκανε κάλεσμα στον κόσμο να αγκαλιάσει το άθλημα του ποδοσφαίρου Σάλας τονίζοντας τα προτερήματά του και τις ιδιαιτερότητές του.

IMAG0090_601x360[1]IMG_0090_480x360[1]IMG_0096_480x360

*Οι φωτογραφίες προέρχονται απο την ιστοσελίδα kerkida.net.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s