ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ!

Ο Εθνικός Λατσιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Χρυσόστομο Χρυσοστόμου. Ο Χρυσοστόμου θα αναλάβει τη θέση του Διευθυντή Ακαδημιών της ομάδας μας και θα έχει την ευθύνη για την καλλιέργεια και ανάπτυξη των παιδιών τα οποία σε λίγα χρόνια θα στελεχώσουν τις ομάδες του ΕΘΝΙΚΟΥ!Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Χρυσόστομο στην οικογένεια του ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΤΣΙΩΝ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Πρόκεται για μία πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη για την ομάδα μας καθώς ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Από την ημέρα ίδρυσης του τμήματος φούτσαλ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΤΣΙΩΝ είχαμε ως στόχο τη δημιουργία ακαδημιών, καθώς θεωρούσαμε ότι μόνο με αυτο τον τρόπο θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε το άθλημα και να μεγαλώσουμε την ομάδα μας στο χώρο του αθλήματος.

Μετά από σειρά διεργασιών καταλήξαμε στην επιλογή του Χρυσόστομου για τη θέση του Διευθυντή Ακαδημιών και θεωρούμε ότι η επιλογή αυτή είναι η καλύτερη δυνατή. Γνωρίζουμε τον Χρυσόστομο τόσο για τις γνώσεις του στο άθλημα όσο και για την ποιότητα του χαρακτήρα του και αυτά τα χαρακτηριστικά μας οδήγησαν στην υποβολή συγκεκριμένης πρότασης προς τον Χρυσόστομο. Ο ίδιος έδειξε αφού άκουσε τις εισηγήσεις μας παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος με την προταση και έτοιμος για σκληρή δουλειά.

 Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία αυτή και βέβαιοι ότι μαζί του θα πετύχουμε πάρα πολλά στο χώρο, θα καλλιεργήσουμε το άθλημα στα Λατσιά και στο μέλλον η μεγάλη ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ στα στελεχωθεί από δικά της παιδιά. Τη Δευτέρα, 17 Ιουνίου, θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του Χρυσόστομου σε δημοσιογραφική διάσκεψη στο Σωματείο μας!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s