ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ PUZZLE! ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΘΕΣΕΙΣ!

            Σε προχωρημένο στάδιο επαφών βρίσκεται η ομάδα μας στην προσπάθειά της να καλύψει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί από την αποχώρηση των Αχιλλέως, Γεωργίου και Αλεξάνδρου. Η ομάδα προγραμματισμού έχει ήδη συμφωνήσει με κάποιους φουτσαλιστές και πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να προβεί και σε ανακοινώσεις. Πρόκειται για αθλητές οι οποίοι θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα μας και θα τηνδυναμώσουν ακόμα περισσότερο.

             Στη θέση του τερματοφύλακα η ομάδα μας αναμένει απάντηση από εγνωσμένης αξίας φουτσαλιστή ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια κάνει εξαιρετικές σεζόν και είναι βέβαιο ότι μία πιθανή θετική του απάντηση θα αναπληρώσει το κενό του Αλεξάνδρου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στη θέση του Αχιλλέως η ομάδα μας έχει ήδη συμφωνήσει με φουτσλαλιστή ο οποίος αγωνιζόταν σε ομάδες πρώτης κατηγορίας και με αυτό τον τρόπο καλύπτεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό το κενό.

Τέλος στη θέση του Γεωργίου έχει αποκτηθεί ένας νεαρός εξαιρετικά ταλαντούχος φουτσαλιστής ο οποίος αναμένεται να καλύψει αμέσως το κενό και όπως τον είδαμε μέσα από τις προπονήσεις πέρσι θεωρούμε ότι θα παίξει σύντομα και σε ψηλότερο επίπεδο. Τέλος, η ομάδα προγραμματισμού θα προχωρήσει και σε μία τέταρτη κίνηση η οποία θα προσθέσει εμπειρία και ποιότητα στην ομάδα κάτι το οποίο κρίνεται απαραίτητο με τη συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας! Αναμονή, λοιπόν, για τις εξελίξεις. Πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να προβούμε και σε ανακοινώσεις!   

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s