ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ!

 IMG_0364

 Ένα περίπου μήνα μετά τη λήξη του πρωταθλήματος και την εξασφάλιση της ανόδου της ομάδας μας στη Β΄ κατηγορία, η ομάδα προγραμματισμού πιάνει δουλειά για να διαμορφώσει το ρόστερ της επόμενης σεζόν και να ρυθμίσει τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την ομάδα.

 Όπως εύκολα μπορεί να γίνει αντιληπτό τα δεδομένα αναμένεται να είναι πολύ δύσκολα για τον προγραμματισμό. Πρώτιστο μέλημά μας είναι η διατήρηση της ομάδας και πάνω σε αυτό τον άξονα θα κινηθούμε κάνοντας αυτό που πρέπει μακριά από συναισθηματισμούς και προσπαθώντας να περιορίσουμε τα λειτουργικά έξοδα στο ελάχιστο δυνατ

Όσο αφορά το ρόστερ της ομάδας αυτές τις μέρες θα ξεκινήσουν επίσημες επαφές με τους φουτσαλιστές που βρίσκονταν αυτή την περίοδο στην ομάδα προσπαθώντας να τους κρατήσουμε εάν βέβαια και οι ίδιοι το επιθυμούν. Πέραν από τον αρχηγό Αχιλλέως ο οποίος αποχωρεί για προσωπικούς λόγους και τον οποίο ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά οι υπόλοιποι φουτσαλιστές δεν εξέφρασαν ακόμα επιθυμία αποχώρησης. Το γεγονός αυτό μας χαροποιεί και μας γεμίζει ελπίδα ότι θα τους έχουμε και την επόμενη σεζόν στην ομάδα.

Την αγάπη και αφοσίωση στην ομάδα εξέφρασαν ανοιχτά οι Ανδρέας Μουττωτός, Ανδρέας Παρίσης και Χριστόφορος Παρίσης οι οποίοι βρίσκονται στον ΕΘΝΙΚΟ από την μέρα ίδρυσης της ομάδας και παραμένουν για τρίτη σεζόν στην πρώτη γραμμή.   

           

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s