Αυτά έχει το φούτσαλ…

IMG_0368

Ήττα σοκ δέχθηκε ψες η ομάδα μας από την ομάδα της Αμέκ Καψάλου με 3-2 στην Αγία Φύλα και έβαλε φωτιά στην υπόθεση κατάληψη της δεύτερης θέσης. Ήταν ένα από τα παιχνίδια που μπορούμε να πούμε ότι η μπάλα δεν μας ήθελε με τίποτα αφού τελειώσαμε το παιχνίδι έχοντας πάνω από τριάντα τελικές και μάλιστα από αυτές οι δέκα ήταν κραυγαλέες, από αυτές που όπως λέμε δεν χάνονται.

  Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους λατσιάλι να μπαίνουν κάπως νωθρά στο γήπεδο με αποτέλεσμα να δώσουν αυτοπεποίθηση στους αντιπάλους. Παρόλο όμως που ήμασταν μουδιασμένοι φτιάχναμε εμείς τις ευκαιρίες, αλλά τόσο η δική μας αστοχία και επιπολαιότητα, όσο και ο αντίπαλος τερματοφύλακας μας κράτησαν στο μηδέν. Μάλιστα σε μία αντεπίθεσή τους οι αντίπαλοι πέτυχαν να σκοράρουν και να κρατήσουν μέχρι το ημίχρονο το 1-0.

Στην επανάληψη η ομάδα μας μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένη να γυρίσει το παιχνίδι και το πέτυχε στα πρώτα πέντε λεπτά με τους Αχιλλέως και Μιχαήλ να σκοράρουν δύο όμορφα τέρματα. Και εκεί που όλοι πίστευαν συμπαίκτες και αντίπαλοι ότι το παιχνίδι θα έπαιρνε το δρόμο του και η ομάδα μας θα έφτανε σε μία άνετη νίκη, ήρθε η ισοφάριση από μία αναπάντεχη φάση. Μετά από αυτό το γεγονός η ομάδα μας έριξε όλες τις δυνάμεις της στην επίθεση βάζοντας τους αντιπάλους μέσα στην περιοχή τους και πυροβολώντας τους για είκοσι λεπτά χωρίς όμως να πετύχει να πετύχει το πολυπόθητο τέρμα. Το τέρμα αυτό το πέτυχαν λίγο πριν το τέλος οι αντίπαλοι σε μία ακόμα αντεπίθεση τους και κράτησαν μέχρι το τέλος με αποτέλεσμα πανηγυρίζοντας μία τεράστια για αυτούς νίκη.

 Το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να ανασυνταχτούμε ενόψει των δύο τελευταίων παιχνιδιών γιατί έχουμε στόχο και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Η κατάσταση βρίσκεται στα χέρια μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχουμε το στόχο μας. Συγχαρητήρια στους φουτσαλιστές μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν ψες. Στο άθλημα υπάρχουν και αυτά.

Παρόλο ότι χάσαμε και επειδή ξέρουμε να χάνουμε οφείλουμε να συγχαρούμε τους διαιτητές για τον τρόπο που σφύριξαν ψες. Πραγματικά χαιρόμαστε όταν βλέπουμε τέτοιους ανθρώπους να διαιτητεύουν. Συγχαρητήρια οφείλουμε να δώσουμε και στους αντιπάλους φουτσαλιστές για τη μεγάλη νίκη τους και τη φιλοξενία τους.            

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s