ΤΑ ΜΠΟΦΟΡ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΕΣΣΕΡΑ!

IMG_0350

 Πραγματοποιώντας μία σχετικά άσχημη εμφάνιση η ομάδα μας ψες σημείωσε ακόμα μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας με 4-0 της μαχητικής Θύελλας Δρομολαξιάς στο «Σωτήρης Μέσσιος».  Ξεκινήσαμε κάπως καλά το παιχνίδι προσπαθώντας να επιβάλουμε το ρυθμό μας, φτιάχνοντας κάποιες φάσεις, αλλά η επιπολαιότητα στη τελική μας προσπάθεια δεν μας επέτρεψε να σκοράρουμε. Το γεγονός αυτό βοήθησε τους αντιπάλους να πάρουν αυτοπεποίθηση και να ανεβούν αγωνιστικά πιστεύοντας ότι μπορούν να πετύχουν κάτι, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η επιθετική δυστοκία μας και τα πολλά ατομικά λάθη των φουτσαλιστών μας πήραν την ομάδα στα αποδυτήρια με το στείρο 0-0.

 Στην επανάληψη οι λατσιάλι μπήκαν αποφασιστικά στο γήπεδο και παίζοντας φούτσαλ για ένα δεκάλεπτο κατάφεραν με τους Λούκα και Γεωργίου να προηγηθούν με 2-0 και να δώσουν γερό προβάδισμα στην ομάδα μας. Οι αντίπαλοι φουτσλαλιστές προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά ο Μαυροχάννας με δύο  δικά του τέρματα αύξησε το δείκτη του σκορ στο 4-0 και ενταφίασε τις όποιες ελπίδες των φιλοξενουμένων.

Θα λέγαμε ότι ήταν μία νίκη η οποία ήρθε κυρίως λόγω προσωπικότητας των φουτσαλιστών μας, καθώς ναι μεν είμαστε πιο ποιοτική ομάδα, αλλά χθες δεν δικαιολογήσαμε στο βαθμό που θα έπρεπε την ποιοτική μας διαφορά ως ομάδα από τη Θύελλα. Η νίκη αυτή μας φέρνει όλο και πιο κοντά στο στόχο της δεύτερης θέσης. Κρατάμε τη τύχη στα χέρια μας καθώς αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε 7 βαθμούς μπροστά από την Τρίτη Ανόρθωση. Πρέπει όμως να παρουσιαζόμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος καθώς τίποτα δεν σου δίνεται χωρίς κόπο.

* Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας με καλή εμφάνιση και τέρμα για το Νικόλα Γεωργίου. Παρότι πρόσφατα εγχειρισμένος ο Μαυροχάννας πέτυχε δύο τέρματα και είχε πολύ καλή εμφάνιση. Τέσσερα τετ-α τετ εξουδετέρωσε ο κέρβερος Κυριάκος Αλεξάνδρου.

 

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s