ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΑΡΑ!!!

       

IMG_0291

Ιστορική μέρα η χθεσινή καθώς ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ Futsal επιστρέφει στη Β΄ κατηγορία τέσσερεις μάλιστα αγωνιστικές πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Το χθεσινό αποτέλεσμα- νίκη για την ομάδα μας με 4-0 λόγω της αποχώρησης της ομάδας της Χομενμέν από το πρωτάθλημα σφράγισε ψες και μαθηματικά την άνοδο της ομάδας μας στη Β΄ κατηγορία.

   Ο στόχος που τέθηκε από την Επιτροπή Futsal της ομάδας μας, έχει λοιπόν εκπληρωθεί και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε για αυτό και να νιώθουμε περήφανοι για την ομάδα, η οποία πρωταγωνίστησε φέτος στην κατηγορία και κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων για την δυναμικότητά της.

 Συγχαρητήρια θέλουμε πρωτίστως να εκφράσουμε στους φουτσαλιστές της ομάδας μας, αλλά και στο τεχνικό επιτελείο για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν φέτος, καθώς πέτυχαν να εκπληρώσουν το στόχο της ανόδου το συντομότερο δυνατό και να επαναφέρουν την ομάδα εκεί που της αξίζει. Βέβαια συνεχίζουμε μέχρι το τέλος την προσπάθεια αφού έχουμε και άλλο στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Ένας στόχος βέβαια ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην εκπλήρωσή του αφού η ομάδα μας βρίσκεται τέσσερεις βαθμούς μπροστά από την τρίτη Ανόρθωση Αμμοχώστου.

 

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s