Ανασκόπηση 15ης αγωνιστικής!

 2c883d6826f10da0

ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ-Ανόρθωση Αμμοχώστου 8-4

Παίζοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό φούτσαλ και δείχνοντας στοιχεία μεγάλης ομάδα ο Εθνικός διέλυσε την Ανόρθωση με 8-4 κάνοντας ένα μεγάλο βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης και σφραγίζοντας την  άνοδο και επιστρεοφή στη Β΄ κατηγορία καθώς χρειάζεται μόλις ένα βαθμό στους υπόλοιπους έξι αγώνες. Αυτός είναι ο Εθνικός που θέλουμε να βλέπουμε σε όλα τα παιχνίδια. Από την άλλη η Ανόρθωση πάλεψε το παιχνίδι όσο μπορούσε αλλά στο τέλος της ημέρας η ήττα του Αρακαπά μετρίασε τη στεναχώρια καθώς κερδίζει και αυτή την άνοδο.

Αετός Γαλάτας-Απεά Αρακαπά 4-0

Σε ακόμα ένα παιχνίδι νικητής ο Αετός ο οποίος παραμένει αήττητος και διατηρεί το τίτλο στα χέρια του. Παίζοντας όσο χρειαζόταν κετέβαλε την αντίσταση του Αρακαπά, ο οποίος να αναφέρουμε ότι είχε αρκετές απουσίες, και ετοιμάζεται για το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στην ομάδα μας. Το τρένο της ανόδου χάθηκε οριστικά για τον Αρακαπά μετά και από αυτό το αποτέλεσμα.

Θύελλα Δρομολαξιάς-Αμέκ Καψάλου 2-5

Αποτέλεσμα έκπληξη, περισσότερο για την έκταση του σκορ, είχαμε σε αυτό το παιχνίδι καθώς η αισθητά βελτιωμένη Θύελλα έχασε  από την μαχητική και οργανωμένη Αμέκ Καψάλου. Ξέραμε ότι η Αμέκ έχει καλή ομάδα αλλά δεν έπαιρνε αποτελέσματα. Χθες όμως το πήρε και στέλνει τα δικά της μηνύματα.

Χομενμέν-Αοέ 0-4

Το παιχνίδι δεν έγινε ποτέ αφού οι Χομενμέν αποχώρησαν από το πρωτάθλημα και το παιχνίδι κατοχυρώθηκε υπέρ του Αοέ με 0-4.

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s