Ανασκόπηση 14ης αγωνιστικής!

               

ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ-Απεά Αρακαπά 6-4

Μεγάλη νίκη για τους λατσισάλι οι οποίοι βρίσκονται με το ενάμισι πόδι στην εκπλήρωση του στόχου τους δηλαδή την επιστροφή στη Β΄ κατηγορία. Καλή εμφάνιση κατά διαστήματα, αλλά νίκη με αγχωτικό φινάλε. Καλή και οργανωμένη ομάδα ο Αρακαπάς ο οποίος βλέπει να χάνεται το τρένο της ανόδου.

Αετός Γαλάτας-Αοέ 7-0

Νέα νίκη για την ομάδα της Γαλάτας η οποία συνεχίζει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Καλή εμφάνιση για την ομάδα του Ανδρέα Αλεξάνδρου χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη αντίσταση απέναντι στην πιο αδύνατη ομάδα του πρωταθλήματος μετά την αποχώρηση των Χομενμέν.

Ανόρθωση –Θύελλα Δρομολαξιάς 5-4

Πολύ δύσκολη νίκη της Ανόρθωσης απέναντι στη Θύελλα η οποία νίκη την κρατά στην τρίτη θέση και της δίνει μάλλον το εισιτήριο για τη Β΄ κατηγορία. Εκπληκτική η Θύελλα για ακόμα μία φορά αδικείται από το αποτέλεσμα και δείχνει ότι θα αποτελέσει σκληρό καρύδι για όλες της ομάδες στη συνέχεια.

Χομενμέν-Αμέκ 0-4

Το παιχνίδι δεν έγινε ποτέ αφού η ομάδα των Αρμενίων αποχώρησε από το πρωτάθλημα και η Αμέκ πήρε τη νίκη με 0-4. Κάθε φορά που μία ομάδα φούτσαλ βάζει λουκέτο, όποια και αν είναι αυτή, αυτό αποτελεί μία ισχυρή σφαλιάρα για το άθλημα και για τους υπευθύνους της ΚΟΠ.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s