Με το ενάμισι πόδι στην Β΄ κατηγορία!!!

img_02852

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η ομάδα μας στο <<Σωτήρης Μέσσιος>> κόντρα στην ομάδα της Απεά Αρακαπά με 6-4. Μία νίκη η οποία σε μεγάλο βαθμό μας δίνει το εισιτήριο για τη δεύτερη κατηγορία και εκπληρώνει το μεγάλο στόχο που είχαμε από την αρχή της σεζον για επιστροφή στη Β΄κατηγορία.

Το παιχνίδι ψες ξεκίνησε πολύ άσχημα για την ομάδα μας. Οι αντίπαλοι μπήκαν στο παιχνίδι προσπαθώντας να δώσουν ένα αργό ρυθμό και παίζοντας μαζική άμυνα κάτω από το μισό τους γήπεδο. Σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό πέτυχαν το στόχο τους αφού κυριολεκτικά μας <<κοίμησαν>> ανοίγοντας μάλιστα το σκορ. Στη συνέχεια όμως το τέρμα αυτό λειτούργησε σαν καμπανάκι για τους λατσιάλι οι οποίοι <<ξύπνησαν>> και μέσα σε ένα τρίλεπτο γύρισαν το παιχνίδι με τους Παναγιώτου και Παρίση Α.

Στην επανάληψη οι φουτσαλιστές μας μπήκαν αρκετά καλά στο παιχνίδι και κατάφεραν να πολιορκήσουν την αντίπαλη περιοχή και με δύο τέρματα του εκπληκτικού ψες Παναγιώτου και δύο του Χατζηψάλτη έφεραν το σκορ στο 6-3. Τα σημάδια χαλάρωσης όμως έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους με αποτέλεσμα να περάσουμε ένα αγχωτικό τελευταίο δεκάλεπτο με τους αντιπάλους να μειώνουν σε 6-4 και να μας βάζουν πίεση από ψηλά. Τέλος καλό όμως όλα καλά για τους λατσιάλι αφού πήραμε αυτό που θέλαμε και σε μεγάλο βαθμό εξασφαλίσαμε και την άνοδο στη Β΄ κατηγορία. Συγχαρητήρια στο τεχνικό τιμ και σε όλους τους φουτσαλιστές της ομάδα μας για τη μεγάλη νίκη. Πλέον στρέφουμε την προσοχή στο μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Ανόρθωση το οποίο αναμένεται να κρίνει πολλά για τη συνέχεια.

*Χατ τρικ για τον εκπληκτικό ψες Παναγιώτη Παναγιώτου ηγήθηκε της ψεσινής προσπάθειας.

* Πάνω από τριάντα τελικές προσπάθειες για την ομάδα μας, αλλά μόνο έξι τέρματα πράγμα που δείχνει ανάγκη για βελτίωση στην επίθεση.     

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s