Φιλική ήττα από Παρνασό.

 

Φιλική ήττα με 7-1 από τον Παρνασό Στροβόλου, μία από τις καλύτερες ομάδες της Κύπρου, δέχτηκε απόψε η ομάδα μας στο <<Σωτήρης Μέσσιος>>.

Ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό στο οποίο προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο το δυνατό καλύτερα μπορούσαμε. Το παιχνίδι δεν χωράει ιδιαίτερη κριτική καθώς η ομάδα μας περιορίστηκε σε ανασταλτικό ρόλο προσπαθώντας να περιορίσει τις επιθετικές ορέξεις των αντιπάλων. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με 4-0 και θα λέγαμε ότι μπορούσαμε να πάμε καλύτερα αφού δεχθήκαμε δύο γελοία τέρματα τα οποία μπορούσαμε να αποφύγουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μπήκε με περισσότερη αυτοπεποίθηση κατορθώνοντας να μειώσει με τον Μιχαήλ σε 4-1, αλλά οι αντιπάλοι ξανά ανέβασαν στροφές και το παιχνίδι έκλεισε με σκορ 7-1. Για εμάς έχει μεγάλη σημασία το ότι πήραμε εμπειρίες από αυτό το παιχνίδι οι οποίες θα μας φανούν χρήσιμες στη συνέχεια. Για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τέτοιους αντιπάλους στα ίσα πρέπει να κάνεις πάρα πολλά τα οποία στην παρούσα φάση δεν μπορούμε να κάνουμε.

*Συνέβησαν και κάποια περιστατικά τα οποία μας λύπησαν αφάνταστα απόψε. Θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το όποιο πρόβλημα δημιουργήθηκε έτσι ώστε να μην είμαστε ανακόλουθοι των λεγομένων μας.

*Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παρνασσού για το εκπληκτικό φούτσαλ που παίζει. Πραγματικά αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για εμάς και θα προσπαθήσουμε να μάθουμε από αυτούς.

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s