Ανασκόπηση 13ης αγωνιστικής!

Αοέ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ 5-6

Ακόμα μία νίκη για την ομάδα μας η οποία μας διατηρεί στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παίζοντας καλό φούτσαλ στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού αποδείξαμε τη τεράστια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Όμως τα τελευταία λεπτά χαλαρώσαμε τόσο πολύ ώστε δώσαμε δικαίωμα στους αντιπάλους να μειώσουν στο τέρμα και να ελπίζουν ότι θα μπορούσαν να είχαν βαθμολογικό κέρδος. Πάντως πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να μην επαναληφθεί τέτοιο σκηνικό.  

Απεά Αρακαπά-Ανόρθωση 0-2

Νίκη για την Ανόρθωση σε ένα δυνατό παιχνίδι η οποία συνεχίζει στη τρίτη θέση και να μεγαλώνει τη διαφορά από τον τέταρτο Αρακαπά στους επτά βαθμούς. Μεγάλη απογοήτευση για την ομάδα της Λεμεσού καθώς βλέπει το τρένο της ανόδου να απομακρύνεται επικίνδυνα.

Θύελλα Δρομολαξιάς-Χομενμεν 11-3

Μεγάλη νίκη για τους Λαρνακείς με το ευρύ 11-3 κόντρα στους ουραγούς Αρμενίους. Η βελτίωση της ομάδας της Θύελλας έφερε αυτή την μεγάλη νίκη. Η ομάδα της Χομενμέν συνεχίζει τελευταία χωρίς βαθμό αποτελώντας το σάκο του μποξ της κατηγορίας.

Αμέκ Καψάλου- Αετός Γαλάτας 1-5

Νίκη για τον Αετό ο οποίος συνεχίζει να οδηγεί τη κούρσα του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Αμέκ προσπάθησε παίζοντας φιλότιμα, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να πάρει κάτι καλό από το παιχνίδι.

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s