Καναμε τα εύκολα δύσκολα…

img_0291Τα εύκολα δύσκολα έκαναν απόψε οι λατσιάλι πετυχαίνοντας να κάμψουν την αντίσταση των Λακαταμιτών με το στενό 6-5. Παρόλο που το παιχνίδι ξεκίνησε και πήγαινε πολύ καλά για την ομάδα μας εντούτοις το τελευταίο δεκάλεπτο το κάναμε εφιαλτικό. Ας δούμε όμως το παιχνίδι συνολικά.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας έκανε αυτό που έπρεπε πιέζοντας από ψηλά την αντίπαλη ομάδα και πέτυχε να κλείσει το σκορ προηγούμενη με 4-1 με σκόρερ τους Παναγιώτου (2), Καρασιαλή και Παρίση Α. Ήταν ένα πρώτο τριαντάλετπο όπου η ομάδα μας συνέχισε από εκεί που έμεινε από το προηγούμενο παιχνίδι με την Αμέκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έσβησε κάπως τις μηχανές κάνοντας συντήρηση δυνάμεων και αρκέστηκε στο να ελέγχει το παιχνίδι και να βγαίνει σε αντεπιθέσεις. Αυτό όμως έδωσε θάρρος στους αντίπαλους οι οποίοι αν και δεν έκαναν κάτι ιδιαίτερο εκμεταλλεύτηκαν τα ατομικά λάθη των φουτσαλιστών μας και έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση. Στο δεύτερο ημίχρονο σκόραραν για την ομάδα μας οι Καρασιαλής και Μαυροχάννας.

Από το παιχνίδι αυτό κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς και οφείλουμε να μην επαναλάβουμε τέτοια κενά διαστήματα όπως αυτό του τελευταίου δεκαλέπτου. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα (Αρακαπάς, Ανόρθωση και Αετός) κατά το οποίο πρέπει να φανούμε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε που δεν είναι άλλο από το απόλυτο δηλαδή το 3Χ3.

*Ευχαριστίες πρέπει να δώσουμε στο φανατικό οπαδό της ομάδας μας κ. Γιαννάκη Αχιλλέως για την αδιάκοπη στήριξη που παρέχει στην ομάδα μας την οποία και ακολουθεί παντού.

 

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s