Άστραψε και βρόντηξε η ΕΘΝΙΚΑΡΑ!

img_02852

Αστραπές και βροντές έριχναν απόψε οι λατσιάλι στο αθλητικό κέντρο <<Σωτήρης Μέσσιος>> στα Λατσιά συντρίβοντας την ομάδα της Αμέκ Καψάλου με το εκκοφαντικό 13-2. Η ομάδα μας μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και πέτυχε να ανοίξει γρήγορα το σκορ με τον Μιχαήλ. Στη συνέχεια σε μία στιγμή αδράνειας οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να προσθέσουν άγχος στην ομάδα μας. Η πίεση όμως που βάλαμε απέφερε καρπούς και με τέρματα των Παναγιώτου και Χατζηψάλτη προηγηθήκαμε με 3-1. Λίγο πριν σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, σε μία ανύποπτη φάση οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2.

Στην επανάληψη η ομάδα μπήκε στο γήπεδο με ωριμότητα και ηρεμία στο παιχνίδι και πέτυχε να σκοράρει δέκα τέρματα παίζοντας μάλιστα και εκπληκτικό φούτσαλ. Για την ιστορία τα τέρματα του δευτέρου ημιχρόνου πέτυχαν οι Γεωργίου (4), Χατζηψάλτης (1), Παρίσης Ανδρέας (1), Καρασιαλής Ανδρέας (1), Παναγιώτου (2) και Μαυροχάννας (1).

‘Ηταν μία εμφάνιση που χρειαζόταν η ομάδα μας για να κερδίσει τη χαμένη αυτοπεποίθηση ενόψει και της δύσκολης συνέχειας. Ευχαριστούμε τους δεκαπέντε ηρωικούς φιλάθλους μας οι οποίοι ακολουθούν πάντα την ομάδα και τους οποίους ελπίζουμε να αποζημιώσαμε σήμερα με την εμφάνισή μας. Αυτή όμως η ομάδα αξίζει πολύ μεγαλύτερη υποστήριξη.

*Σπάσαμε για ακόμα ένα παιχνίδι τα αντίπαλα δοκάρια. Τέσσερα σήμερα και ευτυχώς δεν το πληρώσαμε.

*Κίτρινη κάρτα για το Σπύρο Χαζτηψάλτη ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών και χάνει το επόμενο παιχνίδι με τον Αοέ στο Ακάκι.      

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s