Διά πυρός και σιδήρου οι λατσιάλι!

img_02852

Δύσκολη αλλά υπερπολύτιμη νίκη με 2-1 πέτυχε ο ομάδα μας απόψε επί της μαχητικής και πολύ καλής Θύελλας Δρομολαξιάς. Σε ένα βρεγμένο ανοιχτό γήπεδο η ομάδα μας πήρε μία πολύ σημαντική νίκη η οποία την κρατά στην δεύτερη θέση και της δίνει αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια.

Η ομάδα μας  ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι. Οι φουτσαλιστές  λόγω και του τραγικού αγωνιστικού χώρου δεν μπορούσαν να σταθούν στα πόδια τους, έχαναν τα μαρκαρίσματα και απειλήθηκαν σε κάποιες περιπτώσεις από τους αντιπάλους φουτσαλιστές της τοπικής ομάδας. Σιγά σιγά όμως η ομάδα ανέβηκε, άρχισε να κάνει φάσεις και πέτυχε να σκοράρει πρώτη με το Χαζτηψάλτη ύστερα από μια πολύ έξυπνη πάσα του Παναγιώτου. Με αυτό το σκορ πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα μας ισοφαρίσηκε και κάπου εκεί καταλάβαμε ότι το παιχνίδι θα γινόταν εξαιρετικά δύσκολο. Οι αντίπαλοι φουτσαλιστές πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο αν και η ομάδα μας δημιούργησε τις πιο ξεκάθαρες ευκαρίες για να πετύχει δεύτερο τέρμα. Σε μία από αυτές ο Μιχαήλ κατάφερε να δώσει κεφάλι στο σκορ για τους λατσιάλι και σε συνδυασμό με τον κορυφαίο για την ομάδα  απόψε τερματοφύλακα μας Ανδρέα Μουττωτό κράτησε το σκορ μέχρι το τέλος.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας μας, αλλά συγχαρητήρια οφείλουμε να δώσουμε και στους αντίπαλους φουτσαλιστές για το τίμιο παιχνίδι τους και το αγωνιστικό ήθος που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Επιπλέον είναι άξιο απορίας το γεγονός ότι η αντίπαλη ομάδα βρίσκεται στη 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πρόκειται για μία εξαιρετική ομάδα η οποία θεωρούμε ότι αδικείται κατάφορα από τη βαθμολογική της θέση.    

*Κορυφαίος για την ομάδα μας ο Ανδρέα Μουττωτός και για ακόμα ένα παιχνίδι πολύ καλός ο αρχηγός Αχιλλέως.

*Δύο χαμένα δεκάμετρα πέναλτι για την ομάδα μας από τους Παρίση Χ. και Παναγιώτου.

*Εκτός αποστολής τέθηκαν για διάφορους λόγους οι Ιωάννου, Καρασιαλής και Μαυροχάννας. Αναμένεται να είναι έτοιμοι από εβδομάδας στο εντός έδρας παιχνίδι με Αμεκ Καψάλου.

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s