Τραγική εμφάνιση και διασυρμός!

Τραγική ήταν η ομάδα μας στο αποψινό αγώνα κόντρα στον Αετό Γαλάτας. Παρόλο που οι λατσιάλι μπήκαν στο γήπεδο πολύ καλά πετυχαίνοντας τρία τέρματα μέσα σε 7 λεπτά εντούτοις ακολούθησε μία τραγική εμφάνιση με την ομάδα μας να μην ξέρει που πατά και που πηγαίνει με αποτέλεσμα να δεχθούμε πριν κλείσει το ημίχρονο 5 τέρματα.

Στην επανάληψη η ομάδα μας ήταν σαν να μην μπήκε ποτέ στο γήπεδο συνεχίζοντας την τραγική της παρουσία και ολοκληρώνοντας το διασυρμό δεχόμενη ακόμα τέσσερα τέρματα. Τελικό σκορ 9-4. Για την ιστορία σκόραραν οι Παρίσης, Μιχαήλ, Χατζηψάλτης και Παναγιώτου.

Βέβαια στις τάξεις της ομάδας επικρατεί μεγάλη απογοήτευση μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά έχουν όλοι την ευθύνη να σηκώσουν κεφάλι και να συνεχίσουν την προσπάθεια. Δεν είναι ώρα για κλάματα και κριτικές. Η μαγκιά μας πρέπει να φανεί στο γήπεδο.

Και επειδή ξέρουμε να χάνουμε, συγχαρητήρια στην ομάδα του Αετού Γαλάτας για τη νίκη τους. Πρόκειται για μία εξαιρετική ομάδα, αλλά και μία ομάδα η οποία έχει πολύ καλή οργάνωση και κόσμο που αγαπά την ομάδα του. Σχεδόν κατάμεστο το γήπεδο από τους οπαδούς του Αετού.

Συγχαρητήρια επίσης και στους διαιτητές του αγώνα. Χωρίς υπερβολή μπορούμε να πούμε ότι δεν έκαναν ούτε ένα λάθος στο αποψινό παιχνίδι. Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε να σφυρίζουν στα γήπεδα.  

Advertisements
This entry was posted in Βαθμολογία. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s