Με σπασμένα φρένα!!!

Συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις έδωσε απόψε η ομάδα μας η οποία πέτυχε πολύ σημαντική νίκη με 7-1 απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της ΑΠΕΑ Αρακαπά. Οι λατσιάλι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι κλείνοντας τους αντιπάλους στα καρέ τους και πολιορκώντας τους για περίπου δέκα λεπτά χωρίς όμως να πετύχουν καποιο τέρμα. Η επιμονή όμως απέφερε καρπούς με τον Σπύρο Χαζτηψάλτη να γράφει το 1-0. Η αντίπαλη ομάδα ανασυντάχθηκε και πέτυχε σχεδόν αμέσως την ισοφάριση. Κάπου εκεί όμως η ομάδα μας πάτησε ξανά γκάζι και κατάφερε με τους Πανίκο Παναγιώτου και Ανδρέα Παρίση να κλείσει το ημίχρονο έχοντας το προβάδισμα με 3-1.

Στοι δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε από εκεί που έμεινε πετυχαίνοντας να σκοράρει ακόμα τέσσερα τέρματα με τους Ιωσήφ Μαυροχάννα, Νικόλα Γεωργίου,Χριστόφορο Παρίση, Χατζηψάλτη, χάνοντας μάλιστα και αρκετές ευκαιρίες. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι και η ομάδα του Αρακαπά έχασε αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, οι οποίες σταμάτησαν στον απροσπέλαστο και απόψε Κυριάκο Αλεξάνδρου.

*Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε να δώσουμε στους υπεύθυνους της ομάδας του Αρακαπά οι οποίοι φρόντισαν να μας φιλοξενήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

*Αρκετος ο κόσμος στο γήπεδο της Αγίας Φύλας για να υποστηρίξει τους αντιπάλους. Από αυτούς πρέπει να παραδειγματιστεί και ο δικός μας κόσμος και να έλθει στο γήπεδο.   

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s