Τυφώνας και στα Λατσιά!

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της και πέμπτη στο πρωτάθλημα πέτυχε ψες η ομάδα μας απέναντι στην ομάδα του ΑΟΕ με το ευρύ 10-4. Οι λατσιάλι παρουσιάσαν δύο πρόσωπα στο παιχνίδι και αυτό θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν το μόνο αρνητικό της ψεσινής εμφάνισης. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να μπαίνει στο γήπεδο και να πετυχαίνει δύο τέρματα στο πρώτο οκτάλεπτο γεγονός το οποίο μας έδωσε την άνεση να μπορούμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι πολύ άνετα στη συνέχεια και να πάμε στα αποδυτήρια με προβάδισμα πέντε τερμάτων.

Στην επανάληψη ξεκινήσαμε και πάλι καλά αυξάνοντας τά τέρματά μας σε έξι. Κάπου εκεί όμως είχαμε μία αδικαιολόγητη χαλάρωση με αποτέλεσμα να δεχθούμε τρία τέρματα και να δώσουμε το δικαίωμα στην ομάδα του ΑΟΕ να ελπίζει για κάτι καλύτερο. Τελικά οι φουτσαλιστές μας πέτυχαν να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι τους και να πατησουν και παλι γκάζι ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με ακόμα τέσσερα τέρματα.

Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι πετύχαμε μία άνετη νίκη, αλλά προβληματίζει το δεκάλεπτο χαλάρωσης το οποίο είναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ για μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει. Συνεπώς πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό τον τομέα γιατί οι ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στη συνέχεια δεν θα συγχωρήσουν τέτοιες στιγμές χαλάρωσης.

*Εκπληκτικοί χθες για την ομάδα μας οι Ανδρέας Καρασιαλής (τρία τέρματα) και Νικόλας Γεωργίου (δύο τέρματα) οι οποίοι έκαναν στην κυριολεξία ότι ήθελαν στο γήπεδο. Ιδιαίτερη αναφορά όμως πρέπει να γίνει και στον ηγέτη της ομάδας σούπερ Μάριο ο οποίος πέτυχε το δεύτερο φετινό του χαττρικ. Από ένα τέρμα πέτυχαν οι Ιωσήφ Μαυροχάννας και Ανδρέας Παρίσης.

*Δὐο δεκάμετρα πέναλτι απέκρουσε ο τερματοφύλακάς μας Ανδρέας Μουττωτός και έκανε μάλιστα πολύ καλή εμφάνιση.

*Αναμένουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα στη δύσκολη συνέχεια.

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s