Θύελλα παρέσυρε τη Θύελλα, 5-1 τη Δρομολαξιά ο Εθνικός!

Νέα νίκη για την ομάδα μας που αυτή την εβδομάδα κατέβαλε την αντίσταση της μαχητικής Θύελλας Δρομολαξιάς, αλλά και τις πολλές απουσίες που είχε με το ευρύ 5-1. Το αποτέλεσμα αυτό μας κρατά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και για αυτή την εβδομάδα.

Η ομάδα μας ξεκίνησε το παιχνίδι κάπως μουδιασμένα και συνέπεια αυτού του γεγονότος ήταν η αντίπαλη ομάδα να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να πετύχει στην μοναδική της επίθεση στο πρώτο ημίχρονο να σκοράρει. Αυτό όμως ήταν και το μεγάλο τους λάθος καθώς το τέρμα των αντιπάλων <<ξύπνησε>> τους φουτσαλιστές μας και από εκείνο το σημείο και μετά ξεκίνησαν την πολιορκία στην αντίπαλη περιοχή χάνοντας αρχικά κραυγαλέες ευκαιρίες και στη συνέχεια πετυχαίνοντας να γυρίσουν το παιχνίδι πριν το ημίχρονο με δύο τέρματα του εκπληκτικού ψες Μάριου Μιχαήλ.

Στην επανάληψη η ομάδα μας συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς πιέζοντας σε όλο το γήπεδο και πετυχαίνοντας να σκοράρει ακόμα τρεις φορές με τους Σπύρο Χατζηψάλτη, Μάριο Μιχαήλ και Ιωσήφ Μαυροχάννα. Έτσι το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα μας να πανηγυρίζει ακόμα μία νίκη και να διατηρείτε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

 *Χατ τρικ για τον εκπληκτικό ψες Μάριο Μιχαήλ, o oποίος έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο. Πολύ καλή παρουσία και για τους υπόλοιπους φουτσαλιστές της ομάδας μας.

*Τραυματίας αποχώρησε από το γήπεδο ο Σπύρος Χατζηψάλτης και εκφράζονται φόβοι ότι υπέστη τράβηγμα. Την ερχόμενη εβδομάδα θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Πραγματικό νοσοκομείο θυμίζει η ομάδα σε ένα σημείο του πρωταθλήματος το στο οποίο η ομάδα άρχισε να βρίσκει τα πατήματά της.

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s