Μάριος ιωάννου

Καλεσμένος της στήλης είναι ο Μάριος Ιωάννου. Ο Μάριος είναι στην ομάδα από την περσινή χρονιά, από την μέρα που συστάθηκε η ομάδα futsal του Εθνικού.

Μ Α Ρ Ι Ο Σ   Ι Ω Α Ν Ν Ο Υ

Νίκη στην πρεμιέρα επί της Ανόρθωσης, ισοπαλία με τον Αετό και νίκη με Χομεμεν. Πώς είδες τα παιχνίδια των πρώτων αγωνιστικών;

Η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα ότι θα είχαμε αυτά τα αποτελέσματα που πήραμε. Με την Ανόρθωση το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Η αντίπαλος ήταν πιο επιθετική σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε πρώτοι και να πάρουμε το ζητούμενο που ήταν η νίκη και οι τρείς βαθμοί. Με τον Αετό το παιχνίδι ήταν επίσης  μοιρασμένο με ανούσια υπεροχή από την ομάδα μας. Προηγηθήκαμε στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άλλαξε. Η ομάδα του Αετού ισοφάρισε, προηγήθηκε στο σκορ, αλλά ευτυχώς για εμάς με το γκολ του Πανίκου ισοφαρίσαμε στη τελευταία φάση του αγώνα. Μπορώ να πω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Όσο αφορά στο τελευταίο παιχνίδι δεν μπορώ να πω πολλά. Πήραμε εύκολα τη νίκη καθώς ο αντίπαλος από το πρώτο λεπτό έδειχνε ότι δεν μπορούσε να μας κερδίσει.

 2) Γνωρίζεις την περσινή ομάδα και είδες και κατά την διάρκεια της προετοιμασίας την ομάδα που κτίζεται φέτος. Τι περιμένεις από τη φετινή ομάδα;

Η φετινή ομάδα με την περσινή δεν μπορεί να συγκριθεί.  Πέρσι δεν ήμασταν ολοκληρωμένη ομάδα κατά την άποψη μου. Τα παιχνίδια γίνονταν χωρίς πλάνο και οργάνωση. Ο καθένας απ’ την ομάδα στηριζόταν στις δικές του ικανότητες και δεν βασιζόμασταν στην ομαδικότητα. Φέτος ήρθαν καινούργια παιδία με φιλοδοξίες, χωρίς να μειώσω την προσφορά των περσινών. Αυτή τη χρονιά η ομάδα έχει θέσει στόχους. Ο προπονητής μας έχει χτίσει μία ομάδα δυνατή που μπορεί να χτυπήσει οποιοδήποτε αντίπαλο σε οποιαδήποτε έδρα. Τέλος, αισιοδοξώ ότι θα είμαστε οι φετινοί πρωταθλητές παρόλο που υπάρχουν και άλλες ομάδες δυνατές και ανταγωνίσιμες. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα οδηγήσει φυσικά στην άνοδο μας στη Β’ κατηγορία που είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους.

3) Ο κόσμος του Εθνικού την περσινή περίοδο απουσίαζε πανηγυρικά από το γήπεδο. Γιατί πιστεύεις ότι συμβαίνει αυτό; Τι μήνυμα θέλεις να τους μεταφέρεις;

Θεωρώ ότι ο κόσμος δεν ερχόταν διότι απλά δεν γνώριζε ότι υπήρχαμε. Φέτος έχει γίνει καλύτερη διαχείριση, η ομάδα προωθείται με διάφορους τρόπους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνεται πιο γνωστή στο κοινό. Αυτό φάνηκε και στους πρώτους αγώνες όπου είχαμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Εμείς τους θέλουμε κοντά μας γιατί η στήριξη του κόσμου θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα στην ομάδα.

4) Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι ως φουτσαλιστή;

Εγώ στα 32 μου χρόνια θέλω να πανηγυρίσω το πρωτάθλημα με την ομάδα και τους συμπαίχτες μου. Σε κάθε προπόνηση δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου έτσι ώστε όποτε μου ζητηθεί από τον προπονητή μου να είμαι έτοιμος να βοηθήσω στην υλοποίηση των στόχων της ομάδας.

5) Ποιες ομάδες αναμένεις φέτος να πρωταγωνιστήσουν στην Γ΄ κατηγορία;

Περιμένω ότι η Ανόρθωση, ο Αετός και εμείς θα είμαστε οι τρείς ομάδες που θα επιτύχουμε την άνοδο μας στη Β’ κατηγορία.

Advertisements
This entry was posted in Συνεντεύξεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s