Ανδρέας Παρίσης

Τρίτος καλεσμένος της στήλης είναι ο Ανδρέας Παρίσης. Ο Ανδρέας είναι στην ομάδα από την περσινή χρονιά, από την μέρα δηλαδή που συστάθηκε η ομάδα futsal του Εθνικού, και μάλιστα αποτέλεσε ένα από τους πολύ σημαντικούς φουτσαλιστές κατά την περσινή περίοδο.

 Α Ν Δ Ρ Ε Α Σ   Π Α Ρ Ι Σ Η Σ 

Νίκη στην πρεμιέρα επί της Ανόρθωσης. Πώς είδες το παιχνίδι και πόσο σημαντική ήταν η νίκη της ομάδας;

Ήταν μια τεράστιας σημασίας νίκη τόσο για βαθμολογικούς λόγους  αλλά κυρίως για ψυχολογικούς αφού ήταν η πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ήρθε απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο που θεωρητικά θα πρωταγωνιστήσει. Τώρα για το παιχνίδι, πάντα η πρεμιέρα κρύβει παγίδες και εμείς προσπαθήσαμε κυρίως να μη δεχτούμε γκολ αφού στο φουτσαλ όταν δεν δέχεσαι γκολ βάζεις. Εμείς θέλαμε τη νίκη και παλέψαμε για αυτήν. Σίγουρα μπορούσαμε και πιο επιθετικά αλλά είναι σπουδαίο το γεγονός ότι δεν δεχτήκαμε γκολ και δεν κινδυνεύσαμε  σχεδόν καθόλου. Είναι σχεδόν απίθανο να με δέχεσαι γκολ στο φούτσαλ και αυτό θα το διαπιστώσετε και στα υπόλοιπα παιχνίδια της χρονιάς που θα δώσουν όλες οι ομάδες.

 Γνωρίζεις την περσινή ομάδα και είδες και κατά την διάρκεια της προετοιμασίας την ομάδα που κτίζεται φέτος. Τι περιμένεις από τη φετινή ομάδα;

Ναι στην προετοιμασία έγινε μια πάρα πολύ καλή δουλειά τόσο σε αγωνιστικά θέματα τόσο και σε θέματα φυσικής κατάστασης. Όλα τα παιδιά επέδειξαν συνέπεια στις προπονήσεις και το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Για το τι περιμένω από την ομάδα, προσωπικά βλέπω το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά όπου παίζουμε πάντα για τη νίκη. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας. 

 Ο κόσμος του Εθνικού την περσινή περίοδο απουσίαζε πανηγυρικά από το γήπεδο. Γιατί πιστεύεις ότι συμβαίνει αυτό; Τι μήνυμα θέλεις να τους μεταφέρεις;

Ναι είναι γεγονός αυτό και ήταν κάτι πολύ λυπηρό. Πιστεύω πως αυτό συμβαίνει γιατί γενικά δεν έχουμε την κατάλληλη στήριξη από το σωματείο. Που θα έπρεπε βέβαια και να ενημερώσει τον κόσμο για το άθλημα του φούτσαλ. Ειλικρινά πιστεύω πως πολύ λίγοι στα Λατσιά γνωρίζουν για την ομάδα και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται. Το μήνυμα που θέλω να μεταφέρω στον κόσμο είναι πως τον χρειαζόμαστε κοντά μας και είναι απαραίτητος για να πετύχουμε τους στόχους μας.

 Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι ως φουτσαλιστή;

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να τα δίνω όλα για την ομάδα όποτε μου ζητηθεί από τον προπονητή γιατί πάνω από όλα αγαπούμε τον Εθνικό. Έγινε με πολλούς κόπους αυτή η ομάδα και είμαστε συναισθηματικά δεμένοι μαζί της. Θέλω να παίζω πάντα για τον εθνικό και σε καμία άλλη ομάδα και να βοηθήσω όσο μπορώ ώστε αυτή η ομάδα να μεγαλουργήσει.  

Ποιες ομάδες αναμένεις φέτος να πρωταγωνιστήσουν στην Γ΄ κατηγορία;

Όλες οι ομάδες είναι καλές και δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αντίπαλοι.Όλα αυτά είναι θεωρίες . Τα πάντα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο και εκεί θα φανεί ποιος πραγματικά θα πρωταγωνιστήσει.

Advertisements
This entry was posted in Συνεντεύξεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s