Ανδρέας Μουττωτός

Δεύτερος καλεσμένος της στήλης είναι ο Ανδρέας Μουττωτός. Ο Ανδρέας είναι στην ομάδα από την περσινή χρονιά, από την μέρα δηλαδή που συστάθηκε η ομάδα futsal του Εθνικού, και μάλιστα αποτέλεσε ένα από τους πολύ σημαντικούς φουτσαλιστές κατά την περσινή περίοδο.

A N Τ Ρ Ε Α Σ   Μ Ο Υ Τ Τ Ω Τ Ο Σ

Ανδρέα, πέρσι η ομάδα αγωνιζόταν στην Β΄΄ κατηγορία και παρόλη την υπερπροσπάθεια που καταβάλατε δεν πετύχατε την παραμονή. Τι πιστεύεις ότι έφταιξε;

Σίγουρα εμείς που βρισκόμαστε στην ομάδα από την περσινή χρονιά γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε καθημερινά. Η ομάδα στερούταν εμπειρίας και αυτό μας στοίχισε τους βαθμούς κατά την διάρκεια του πρώτου γύρου. Στο δεύτερο γύρο, τα πράγματα ήταν διαφορετικά, η ομάδα έδειξε τα δόντια της βγάζοντας μια διαφορετική εικόνα και στο τέλος από καθαρή ατυχία και μόνο δεν καταφέραμε να κερδίσουμε την παραμονή μας. Επίσης, η μη αξιοποίηση της έδρας μας μαζί με την αποχή του κόσμου ήταν σημαντικοί παράγοντες που μας στέρησαν την παραμονή μας.

 Όπως είπαμε γνωρίζεις την περσινή ομάδα και βλέπεις και κατά την διάρκεια της προετοιμασίας την ομάδα που κτίζεται φέτος. Τι περιμένεις από τη φετινή ομάδα;

Είναι ολοφάνερο ότι έχουν αλλάξει πολλά. Έχουν έρθει πολλά νέα παιδιά, οι περισσότεροι έμπειροι έχοντας ανεβάσει επίπεδο την ομάδα μας. Έχει γίνει μια σοβαρή προετοιμασία και πολλή δουλεία στο παρκέ. Η ομάδα είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις και με το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν στο γήπεδο.

Ο κόσμος του Εθνικού την περσινή περίοδο απουσίαζε πανηγυρικά από το γήπεδο. Γιατί πιστεύεις ότι συμβαίνει αυτό; Τι μήνυμα θέλεις να τους μεταφέρεις;

Πιστεύω ότι γενικά το άθλημα του φούτσαλ υποτιμάτε στην Κύπρο. Αν εξαιρέσουμε τα μεγάλα ονόματα (Ομόνοια, Αποέλ, Αελ, Αραράτ κ.α.) τα οποία παραδοσιακά προσεγγίζουν τους φιλάθλους τους, οι υπόλοιπες ομάδες στερούνται της συμπαράστασης του κόσμου. Είναι στο χέρι μας να καταφέρουμε να τους δώσουμε την ευκαιρία να μας πιστέψουν. Το γήπεδο είναι καθρέφτης και μέσα από αυτό θα αποδείξουμε στον κόσμο του Εθνικού ότι αυτή η ομάδα με την συμπαράσταση τους μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Ξεκινήσαμε ήδη μια εκστρατεία προώθησης των εισιτηρίων διαρκείας που σαν σκοπό έχει να βοηθηθεί η ομάδα οικονομικά όπως επίσης και ψυχολογικά με την παρουσία τους στο γήπεδο. Με την ευκαιρία που μου δίνετε θέλω να καλέσω τον κόσμο να προμηθευτεί τα εισιτήρια διαρκείας και να στήριξει την προσπάθεια μας.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι ως φουτσαλιστή;

Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας. Αν καταφέρουμε να βγάλουμε την ομάδα στην Α΄ Κατηγορία τότε ένα μεγάλο όνειρο εκπληρώνεται.

Ποιες ομάδες αναμένεις φέτος να πρωταγωνιστήσουν στην Γ΄ κατηγορία;

Πιστεύω ότι μαζί με την ομάδα μας, η Ανόρθωση και ο Αετός Γαλάτας θα είναι οι ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο χωρίς να αποκλείω και κάποια έκπληξη. Εύχομαι να γίνει ένα αθλητοπρεπές πρωτάθλημα χωρίς παρατράγουδα και η ομάδα μας να καταφέρει να πανηγυρίσει στο τέλος την άνοδο και γιατί όχι και τον τίτλο.

Και για να μην ξεχνιόμαστε: ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΟΣ

Advertisements
This entry was posted in Συνεντεύξεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s